fredag 4. mai 2012

Lilleputthammer og helg!

Endelig er helga her! Endelig er vel litt overdrevent i og med at vi bare har hatt 3 dager på skolen, men klager virkelig ikke! Har fått gjort mye på den lille tida også. Hatt prøve i stilhistorie har vi hatt, og gjort oss helt ferdige med utstillingsvindu i familieparken Lilleputthammer!
Denne oppgaven har vi drevet med fra siden før påske. Det var en morsom oppgave der hele klassa fikk bestemme hvilket vindu vi ville ha. Jeg og Ingrid valgte selvfølgelig Slakter Georg Eriksen siden vi liker litt sånne makabre ting :-)
Det var mye småpusling, men det morsomste var når vi fikk sette inn ting i vinduet. Og må si at resultatet ble bra! I dag har vi vært på Lilleputthammer for evaluering av sjefen vår Cathrine. Fikk veldig bra tilbake melding, også kom det en jounarlist for å ta bilde av oss og skrive. Så på mandag/tirsdag kommer vi i GD for den som skulle interessere seg for det :-)
Her er ett bilde av mitt utsillingsvindu. Fikk ikke tatt bilde av Ingrid sitt, men ho har lageret til slakteren der det ligger bøtter med blod, kjøttstykker, kniver og andre makabre ting!
Veldig morsom oppgave, det har nok mye med å gjøre at jeg har en morsom klasse og en fantastisk flott lærer! :-)
Legg gjerne igjen en kommentar!

4 kommentarer:

  1. Utstillingsvinduet ditt vart fint dæ, Camilla! :-)

    - Mia.

    SvarSlett
  2. rebelchiick.blogspot.com5. mai 2012 kl. 05:17

    Tusen takk Mia! :-) Gled deg til neste år!

    SvarSlett
  3. Snakka med Cathrine i dag jeg,og ho syns vinduet ditt ble tøfft ;) Vill og gal slakter! ;) Flink er du,mamma er stolt av deg! <3

    SvarSlett